PVM

Taip Ne
Search
Generic filters
Exact matches only

Privatumo politika

Antspaudai.lt itin vertina ir saugo klientų privatumą, todėl šioje Privatumo ir slapukų politikoje aiškiai ir skaidriai pateikiame mūsų interneto svetainėje taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie Antspaudai.lt nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.

Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.

Kas mes esame

Mūsų tinklalapio adresas yra: https://antspaudai.lt

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra:

UAB Antspaudas
Kalvarijų g. 131-311, LT-14264 Vilnius
+370 652 50 960
info@antspaudai.lt
Įmonės kodas: 305613063
PVM kodas: LT100013367912

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Pirkimui užtikrinti renkame

Vieta, IP adresas ir naršyklės tipas: mes naudosime tam, kaip apskaičiuotume Jums taikomus mokesčius ir pristatymo kainą.
Siuntimo adresas: paprašysime įvesti šią informaciją, kad galėtume, pvz., apskaičiuoti pristatymo kainą, prieš pateikdami užsakymą, ar išsiųsti užsakymą.

Kai atliksite apmokėjimą paprašysime pateikti šią informaciją: vardą, pavardę, el. pašto adresą telefoną, pristatymo adresą ir vartotojo vardą su slaptažodžiu (jei esate registruotas narys).

Šią informaciją naudosime tokiais tikslais, kaip:

  • Siųsti jums informaciją apie jūsų paskyrą ir užsakymą.
  • Atsakyti į jūsų užklausas, įskaitant grąžinamąsias išmokas ir skundus
  • Atlikti mokėjimus išvengiat sukčiavimo
  • Sukurti paskyrą mūsų parduotuvėje
  • Laikytis teisinių prievolių, pvz., Mokesčių apskaičiavimo
  • Pagerinti mūsų parduotuvių pasiūlymus

Jei sukursite paskyrą, mes išsaugosime jūsų vardą, adresą, el. pašto adresą ir telefono numerį, kurie bus naudojami būsimiems užsakymams atlikti.

Kontaktų formos

Svetainėje turite galimybę atsiųsti mums žinutę. Jūsų kreipimosi duomenis (vardas, pavardė, el. pašto adresas, žinutės turinys) tvarkome siekdami sureaguoti į Jūsų kreipimąsi. Šių duomenų tvarkymo teisinis pagrindas – Jūsų sutikimas su mumis susisiekti.

Slapukai (cookies)

Kad svetainė tinkamai veiktų, į Jūsų įrenginį įrašome mažas duomenų rinkmenas, vadinamas slapukais. Tą patį daro dauguma interneto svetainių.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri apsilankius svetainėje išsaugoma jūsų įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, IP adresą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Slapukai taip pat padeda surinkti statistinę informaciją apie svetainės lankomumą.

Slapukai įrašomi tik, jeigu Jūs iššokančiame svetainės pranešime patvirtinate savo sutikimą, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus, kurie reikalingi mūsų paslaugoms teikti.

Kaip galima valdyti slapukų nustatymus?

Slapukus galite valdyti ir per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti, kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba peržiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

Su kuo mes dalinamės Jūsų duomenimis

Jūsų duomenis visada laikome saugiai ir reikalaujame, kad tai užtikrintų visi mūsų partneriai ir paslaugų teikėjai, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų.
Jūsų duomenis gali peržiūrėti:
– svetainės turinio talpinimo tiekėjai
– rinkodaros paslaugų tiekėjai
– projekto vystymo komanda

Paysera

Mes priimame mokėjimus per Paysera. Jei pasirinkote šį mokėjimą Jūsų duomenys bus perduodami „Paysera“, įskaitant informaciją, reikalingą apdoroti ar palaikyti mokėjimą, pvz., Pirkimo sumą ir atsiskaitymo informaciją.

Daugiau informacijos rasite Paysera privatumo politikoje.

Kurjeriai

Siekdami pristatyti prekes, naudojamės multisiuntos.lt platforma, pristatant prekes per„Omniva“, Venipak ir LP Express.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Duomenis, kurių tvarkymui būtinas Jūsų sutikimas arba gali būti pareikštas nesutikimas, nustojame tvarkyti šiais tikslais po Jūsų sutikimo atšaukimo (nesutikimo pareiškimo).
Statistinė Google Analytics įrankiais ir kitų slapukų pagalba surinkta informacija paprastai naudojama iki 3 metų.

Jei išsiunčiate užklausimus per kontaktų formas, duomenys keliauja į info@antspaudas.lt kurie saugomi iki administratoriaus peržiūrėjimo bei atsakymo į paklausimą.

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Galite tai atlikti puslapyje „„Asmeninė informacija“ arba kreiptis į asmens duomenų valdytoją. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams (pvz., sąskaitos faktūros, sutartys ir pan).

Kaip galima ištrinti savo duomenis

Informavus el. paštu info@antspaudai.lt. Duomenis ištinsime per 30 d.d.

Kaip galima ištaisyti savo duomenis

Informavus el.paštu info@antspaudai.lt Duomenis ištaisysime per 30 d.d.

Kaip galima pateikti skundą

Informavus el. paštu info@antspaudai.lt Atsakysime į skundą per 30 d.d.

Kaip galima sužinoti kokius duomenis apie mane saugote

informavus el. paštu info@antspaudai.lt Atsakysime per 30 d.d.

Kokias duomenų apsaugos procedūras mes naudojame

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones, taip pat duomenų tvarkymo metu, įgyvendiname tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti Jūsų tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Antspaudai.lt darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos apie bendrovės klientus, įskaitant ir classiclinedecor.com svetainės lankytojus.

Asmens duomenų saugumo priemonės nustatomos atsižvelgiant į rizikas, kurios kyla tvarkant asmens duomenis.

Kokias svetainės apsaugos procedūras mes naudojame

Svetainėje naudojamas Letsencrypt.org SSL sertifikatas

Patvirtinta svetainės tapatybė (lankomės tikrojo domeno savininko svetainėje, o ne esame nukreipti į įsilaužėlių padirbtą serverį)
Užšifruoti visi tarp serverio ir naršyklės perduodami duomenys – (tinklo įsilaužėliai nebegali jų nuskaityti).
Užtikrintas duomenų vientisumas ir originalumas (pakeliui esantys maršrutizatoriai negali pakoreguoti ar cenzūruoti persiunčiamos informacijos).

Daugiau informacijos https://letsencrypt.org

Slaptažodžio saugumo vadovas

Jis skatina, kad visi, turintys prieigą prie savo paskyros, naudotų tvirtus slaptažodžius. Be to, siekiama laikytis OWASP 10 saugumo standarto

Reguliuojamų veiklos sričių informacija

Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt.

Kaip sužinoti apie šios politikos pakeitimus?

Antspaudai.lt privatumo ir slapukų politiką, apie esminius pakeitimus informuosime paskelbdami pranešimą interneto svetainėje antspaudai.lt

Atnaujinta 2022-04-01

Nemokamas pristatymas perkantiems nuo 50 €

Pinigų grąžinimo garantija

Greitas prekių pristatymas (pristatome per 2-3 d.d.)

Išsamus ir profesionalus klientų aptarnavimas

Gaukite

Karščiausias naujienas

Apie naujausias prekes, taikomas nuolaidas ir kitas naujienas.

© UAB ANTSPAUDAS 2022. Visos teisės saugomos. | Privatumo politika

Sukurta: PictureIDeas